Wie zijn wij?

 

Hoveniersbedrijf Groengoed is oorspronkelijk begonnen als een studenten-hoveniersbedrijf in Wageningen. Het is in 2009 opgericht door drie studenten Internationaal Land en Waterbeheer van de Wageningen Universiteit. De motivatie was om naast de studie ook iets praktisch te gaan doen. In de daaropvolgende jaren hebben we met veel plezier verschillende klussen kunnen uitvoeren in Wageningen en omgeving.

 

Sinds september 2011 is Groengoed hoveniers gestart in de omgeving Driebergen-Doorn

De huidige eigenaar is John Vanhommerig, 37 jaar. Samen met andere bevriende hoveniers (ZZP-ers) legt hij tuinen aan in de omgeving Driebergen/Doorn. We richten ons met name op het ontwerpen en (her)aanleggen van particuliere tuinen. Waarbij we een sterke voorkeur hebben voor het maken van creatieve tuinen met ‘organische’/ronde vormen. We denken graag mee in het ontwerp proces. 


De mooiste klussen voor ons zijn als we met elkaar een ‘klik’ hebben, samen tot een mooi ontwerp komen, die we vervolgens gaan maken. Als we dan een mooie tuin hebben gemaakt, met een goed gevoel, is het voor ons geslaagd!


 

Groengoed hoveniers bestaat uit een netwerk van verschillende bedrijven/ZZP-ers, zoals hieronder is weergegeven. Per klus kijken we hoe we het beste team kunnen samenstellen.

 

Ook is het bij ons mogelijk dat de klant zelf meewerkt.

 

Leer ons kennen, en wie weet tot ziens...!

 

Groengoed werkt samen met de volgende bedrijven / ZZP-ers