Onze werkwijze

1.       Kennismaking

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we met u aan tafel gaan zitten. Wat hierbij helpt is om vooraf inspiratie foto’s te hebben van uw tuinwensen. Tijdens dit gesprek ontdekken we dan of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

2.       Ontwerp

Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp.
Als u nog geen ontwerp heeft, dan kunnen wij voor u een tuinontwerp maken. Dit ontwerp maken wij op een Ipad Pro. U krijgt een digitale versie en een papieren versie (A2 formaat) van het ontwerp. Dit ontwerp bespreken we vervolgens, en kunnen het indien nodig, nog 1 keer aanpassen. Klik hier voor een voorbeeld ontwerp. Afhankelijk van de grootte van uw tuin, zijn er kosten verbonden aan het maken van de tuintekening, zie tarieven.

 

3.       Vrijblijvende offerte

Als we samen tot een eindontwerp zijn gekomen, dan maken wij voor u, kosteloos, een vrijblijvende offerte. Hierin zijn alle kosten (arbeid en materiaal) berekend. In deze offerte staat ook een plan van aanpak, waarbij alle stappen worden beschreven die nodig zijn om het ontwerp te realiseren.

 

4.       Aanleg

Nadat u uw akkoord heeft gegeven voor de offerte, dan gaan wij de klus uitvoeren zoals beschreven is in de offerte. Voor ons is het ook een mogelijkheid dat u meehelpt tijdens de aanlegfase. Geef dit van tevoren aan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
Na afronding van de werkzaamheden krijgt u van ons een factuur, waarin alle gemaakte kosten staan vermeld. Het kan voorkomen dat er meerwerk- of extra materiaal aangeschaft moet worden, vanwege onvoorziene omstandigheden. Mocht dit het geval zijn, dan bespreken wij dit altijd vooraf, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

 

5.       Droomtuin klaar

Als alles naar wens is gegaan, dan is uw droomtuin gerealiseerd 🌱
Wij wensen u daarna nog vele jaren tuinplezier toe!